BOTI 2024: En resa på förändringens väg

Alla bolag är i konstant rörelse, på väg i en riktning mot ett mål!

Var på vägen vi befinner oss är olika. En del väljer den korta vägen över berget medan andra väljer den snåriga och långa runtom. Oavsett vilket är vägen en upptäcktsfärd fylld av utmaningar och hinder som behöver hanteras och övervinnas.

Resan inkluderar ofta en kombination av risktagande, tålamod, uthållighet eller öppenhet för förändring. Resan är i sin form unik för alla som är del av den.

Följ med på en resa på förändringens väg under två inspirerande, givande och roliga dagar tillsammans!

BOTI 24 logo PNG Version 2-02

Datum & plats

🗓️ 23-24 oktober 2024
📍 Brygghuset, Stockholm

Anmälan

Innehåll

🚝 Resan längs lagkravens väg
Vilka regelverk påverkar oss teknikinformatörer och hur? Hur ska vi integrera uppfyllnaden av dessa i våra processer? Vi behandlar bland annat maskinförordningen och EU:s tillgänglighetskrav. 

🚝 Resan mot mer effektiv framtagning av information
Kraven ökar och nya möjligheter till utbyte av information uppstår. Hur skapar man ett effektivt informationslöde? På vilka sätt kan kravställningen förenklas?

🚝 Resan mot användning av AI
Alla talar om artificiell intelligens, men hur används den i praktiken idag?

🚝 Resan mot mer effektiva visualiseringar
Hur gör man effektiva visualiseringar?

⭐ Prestation och arbetsglädje – med Thomas Dimming
Alla som försökt få andra att prestera bättre känner igen utmaningen: varför gör de inte bara bättre ifrån sig? Antalet olika faktorer som kan påverka prestationsnivåer och resultat är överväldigande: personlighet, intelligens, situation, lön, ålder, drivkrafter, erfarenheter, resurser och så vidare. Inte konstigt att många ger upp att försöka begripa vilka nycklar till högre prestation som verkligen är viktiga att påverka.

⭐ Speakers’ corner
Har du något du funderat över och inte hitta svaret på? Kanske du vet ungefär vad svaret är men vill höra hur andra har gjort. Lyft temat på BOTI för att få svar!

🎉 Middag och fest