Det talas mer och mer om användarproducerad information. Och det finns mer och mer användarproducerad information på “nätet”. Men hur tar man kontroll över kvaliteten på denna och skall man uppmuntra eller hindra användarproducerad information? Och vad finns det för andra sätt att engagera sin mottagare?
Gäster: Irena Pozar, Peter Esse, Mats Hermansson, med flera.
Teknikinformationsbranchen spänner sannerligen mellan ytterligheter som rigida krav inom flygindustrin till en väldigt agil värld inom många mjukvarubolag. Vad kan vi egentligen lära från varandra mellan dessa ytterligheter?
Gäster: Catrine Nordqvist, Gunilla Svanfeldt, med flera.
I alla år har vi vetat att yngre generationer kommunicerar på ett annat sätt. Men med snabb teknikutvecklning förändras detta ännu mer. Vi måste verkligen få till framtidens teknikinformation så att den passar den nya generationen! Avsnittet kommer delvis att vara på engelska.
Gäster: Dawn Steven
Kan vi använda ny teknik för att få en slutanvändare att bättre förstå våra produkter? Vad kan vi egentligen göra med AR/VR och andra format än klassisk teknikinformation?
Gäster: Erik Modig, Jan van der Veen, med flera.
Låt oss för en stund titta in på produktinformation inom mjukvaruindustrin. Som ett produktutvecklande bolag blir man lätt fast i de parametrar och krav som gäller för en fysisk produkt, men faktum är att fler och fler produkter blir digitala och trots skillnaderna i typ av produkt finns mycket inspiration att hämta.
Gäster: Adam Palmquist, Micke Lundahl, Karl Carlheim-Gyllensköld, Gunilla Svanfeldt, med flera.
Efter COVID-19 ser världen lite annorlunda ut. Vad kommer hända inom teknikinformation? Kommer våra användare ha andra förväntningar eller andra förutsättningar? Behöver vi jobba på andra sätt? Vi summerar också årets konferens som också den har genomförts på annat sätt.
Gäster: Peter Siljerud, Boo Engstrand, Henrik Alvstråle, BOTIs styrelse (Mats Hermansson, Karin Reichard, Johan Thornadtsson, Karl Bjelkesjö, Erik Sundström och Magnus Pårup)
Tema: Illdy.