Vi är glada att bjuda in till ett spännande och lärorikt webinarium där vi utforskar potentialen hos AI-assistenten ChatGPT. Tillsammans med André Andersson från Scribill introducerar vi denna banbrytande teknologi och hur den redan förändrar arbetslandskapet globalt.

Datum: Tisdag den 12 mars kl 11.30-12.30
Plats: Online via Zoom (Länk till registrering nedan)

Under webinariet kommer André att lyfta fram konkreta användningsområden, så som hur ChatGPT kan effektivisera kommunikations- och arbetsprocesser.

André kommer även att dela med sig av hur du bäst anpassar ChatGPT efter dina specifika behov. Detta inkluderar att justera AI:ns kreativitetsnivå genom temperaturinställningen, att anpassa AI-assistentens personlighet och skriva prompts som genererar önskade resultat.

Kort om Scribill: Scribill är ledande inom AI-utbildning och förbereder dig och ditt team för att framgångsrikt implementera och använda ChatGPT i dagliga affärsprocesser. Vi har en bred erfarenhet av att utbilda personal från olika branscher att effektivt implementera AI för att generera verkligt affärsvärde.

Missa inte denna chans att lära dig mer om hur du kan ta ditt arbete till nästa nivå med hjälp av AI! Vi ser fram emot att träffa dig online.