BOTI tipsar här om eventen som breddar din horisont.

ECSA – European conference for Software Architecture – Virtuellt Sep 13-17, 2021
Ger forskare, utövare och lärare en plattform för att presentera och diskutera de senaste, innovativa och betydelsefulla resultaten och erfarenheterna inom forskning och praktik inom programvaruarkitektur.

CIDM Best Practises – Virtuellt, September 20-22, 2021
Den främsta årliga konferensen för chefer för informationsutveckling. Ingen annan konferens i branschen ger dig chansen att träffa så många chefer med samma utmaningar och de bästa lösningarna.
https://bp.infomanagementcenter.com/

Write the Docs Prague – Virtuellt Okt 3-5, 2021
Sammanför alla som utvecklar mjukvarudokumentation i samma rum: Programmerare, Teknikinformatörer, Support, Utvecklare, och mer. Vi har alla saker att lära av varandra, och det finns inget bättre sätt än att sitta tillsammans och prata.
https://www.writethedocs.org/conf/prague/2021/

BOTI Live 2021 – Virtuellt & på plats Okt 19-20, 2021
Vår mötesplats för teknikinformation.

LocWorldWide45 – Virtuellt Okt 19-21, 2021

Med tonvikt på att skapa en vänlig atmosfär för nya bekantskaper och samtidigt välkomna gamla vänner med ett leende, är konferensen utformad för att ge gott om möjligheter till nätverkande och och samarbeten.

Button. The Content Design Conference, Virtuellt Okt 20–22, 2021
Möt med människor som älskar innehållsdesign och UX-skrivande lika mycket som du gör. Expertledare. Älskade författare. Inspirerande nya röster.

TCWORLD – Virtuellt Nov 9-11, 2021
Oavsett om du utforskar nya områden, försöker hitta trender, vill ha information, nätverk eller hitta en lösning tillsammans, lockar våra konferenser tusentals besökare från hela världen.
https://www.technical-communication.org/tekom/conferences/conferences-overview/